Goedemorgen, wat leuk dat u het portfolio bezoekt!

Interact-IT heeft voor werving en selectiebureau HML Care een website gemaakt waarbij een match gemaakt kan worden tussen werkgevers en werkzoekenden in de zorg.

Case HML Care

HML Care is een werving- en selectiebureau met een ruim aanbod aan geschikte en getalenteerde kandidaten voor de zorgsector.

Kandidaten & werkgevers

HML Care richt zich op het werven en selecteren van zorgpersoneel. Omdat er een groot tekort is aan zorgpersoneel, kan iedereen die een baan zoekt in de zorg zich aanmelden als kandidaat. Via een persoonlijk keuzeprofiel, kun je kiezen wat bij je past. Ook werkgevers kunnen vacatures plaatsen op de website, zodat zoveel mogelijk matches tussen kandidaat en werkgever gemaakt kunnen worden.

Webdesign

Om de website vorm te geven, had de klant al veel informatie en ideeën verzameld. In een aantal sessies hebben we deze informatie omgezet in duidelijke blokken zodat deze een plaats konden krijgen binnen de lay-out van de website. Het logo was reeds aanwezig en Interact-IT heeft daarop de kleurstelling en vormgeving van de website afgestemd.

Werkzaamheden

  • Vormgeven & programmeren van de website
  • Ontwikkelen geavanceerde inschrijfformulieren

Bekijk de website op https://hmlcare.nl

myriam

Myriam de Vries - HML Care

De vele ideeën en de vele voorbeelden van HML care geconcretiseerd te zien in de website was een moment van enthousiasme. De website voldeed direct aan wat wij juist voor ogen hadden. "Bull's eye" was dan ook de reactie naar de webbouwer Miguel. With compliments!

profielfoto

Miguel van den Branden

Opdracht waarmee in nauw contact met de klant is samengewerkt om tot het eindresultaat te komen.

Heeft u ook interesse in een website of huisstijl? Neem vrijblijvend contact op.