Een website op maat gemaakt

Geen doorsnee website, maar op maat gemaakt. Aansluitend op uw huisstijl zodat uw bedrijf goed voor de dag komt! Bovendien kunt u makkelijk zelf aanpassingen doorvoeren via het zeer gebruiksvriendelijke CMS.

Wat kunt u van Interact-IT verwachten?

Een fris ogende website om uw bedrijf online succesvol neer te zetten? Interact-IT staat te springen om u hierbij te helpen!

Zeer gebruiksvriendelijk

Op zoek naar een website waarvoor u geen technische kennis nodig heeft?

Mooizo, Interact-IT maakt websites die zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Vindbaarheid

Om goed gevonden te worden, zijn goed opgebouwde webteksten essentieel.

Interact-IT werkt samen met tekstschrijvers die kunnen toveren met woorden waar zoekmachines van smullen!

Responsive design

Een veelgebruikte term is tegenwoordig “responsive design”. Dit betekent dat de website optimaal wordt weergegeven voor het betreffende apparaat.

Alle websites die Interact-IT maakt zijn responsive.

Domeinnaam & Hosting

Met een domeinnaam wordt uw website toegankelijk via de browser, bijvoorbeeld: www.interactit.nl Interact-IT registreert een of meerdere domeinnamen voor u.

Uw website heeft ook een plekje nodig op een webserver. Ook dit regelen wij voor u. Afhankelijk van de omvang van de website bieden we een passend abonnement.

Veiligheid

Interact-IT levert standaard alle websites op met een SSL certificaat.

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de verbinding tussen de browser van je bezoeker en jouw website versleuteld is, wel zo’n fijn gevoel! Nog een voordeel is dat zoekmachines zoals Google voorrang geven op veilige websites.

Technisch onderhoud

Iedere website heeft technisch onderhoud nodig om maximaal beveiligd te blijven tegen gevaren van buitenaf. Interact-IT neemt al dit werk uit handen.

Met Interact-IT Secure, worden alle noodzakelijke beveiligingsupdates direct uitgevoerd zodat u verzekerd ben van een veilige website.

Werkwijze

De ontwikkeling van een website, hoe gaat dat proces in zijn werk?

Inventariseren

Voorafgaand aan de bouw van een website worden eerst uw wensen besproken. Met die informatie kan Interact-IT een inventarisatie van de werkzaamheden maken.

Vrijblijvende offerte

Als de werkzaamheden duidelijk zijn, krijgt u een offerte. Eventueel betrekken wij ook specialisten om het vastgestelde doel te bereiken.

Aanleveren van het materiaal

Alvorens de daadwerkelijke bouw van de website kan starten, hebben we uw input nodig. Tekst en beeldmateriaal van goede kwaliteit is de basis voor een succesvolle website. 

Ontwikkelen van de website

In deze fase wordt de website gebouwd. Alle aangeleverde elementen worden geplaatst in een design wat volledige afgestemd is op uw huisstijl.

Feedback

Middels een beveiligde omgeving krijgt u toegang tot een demoversie van de website. Hierin is ruimte voor feedback zodat daarna alles gefinetuned kan worden.

Live plaatsen van de website

De website kan live! Gefeliciteerd met uw nieuwe website! Via het gebruikersvriendelijke Content Management Systeem kunt u nu zelf eenvoudig aan de slag om aanpassingen te doen.

Nazorg

U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische updates. Met Interact-IT Secure is de beveiliging van uw website in goede handen. Wilt u een nieuw onderdeel toevoegen aan uw website of heeft u een leuk idee? Wij denken steeds graag met u mee!

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Contact

Julianastraat 19
4566 AC Heikant

E-mail: info@interactit.nl
Tel: 06 - 51 608 573

Vragen staat vrij...

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.