Goedemorgen, wat leuk dat u het portfolio bezoekt!

Onderstaand een voorbeeld van een grafisch project waarbij ik het ontwerp van een CD mocht uitvoeren.

Case Grafisch ontwerp debuutalbum 'Voor jou'

Voor dit project heb ik het grafisch ontwerp mogen verzorgen van de CD hoes, het inlay boekje van 8 pagina's en de CD opdruk van het debuut album Voor jou. In overleg met de opdrachtgever en de distributeur zijn we samen tot een mooi eindresultaat gekomen!

Over het album

In zijn jeugdjaren heeft Erik op de Zeeuwse Muziekschool klassiek orgel gevolgd. Ook na het behalen van de diploma’s is hij zichzelf blijven ontwikkelen in het spelen, componeren en arrangeren van muziek. In diverse bezettingen heeft hij door de jaren heen ook eigen werk ten gehore gebracht in diverse stijlen.

Naast live-performen, schrijven van enkele musicals voor kinderen en filmmuziek is hij zich de laatste jaren ook gaan toeleggen op het schrijven van kleine liedjes. Liedjes schrijven met dergelijke lading werd iets wat hem bezighield. Na een aantal nummers begon hij na te denken wat de volgende stap zou zijn. Uiteindelijk heeft hij gekozen de verzameling uit te brengen.

Zijn “kindjes” werden gedeeld met collega-muzikanten en samen zijn ze aan de slag gegaan met het inkleuren van elk nummer. Erik voelt zichzelf geen singer, maar wel een songwriter. Nummers met allemaal een behoorlijke emotionele lading. Liedjes waarbij er ruimte is voor verdriet. Even een moment waarbij er buiten verdriet even geen plaats hoeft te zijn voor de schouder om op te huilen of de troost die je vaak van velen ontvangt.

Uitgevoerde werkzaamheden

Album voor jou
profielfoto

Miguel van den Branden

Mooi project waar ik zowel mijn grafische als mijn muzikale creativiteit op kon loslaten. Bij 1 nummer mocht ik namelijk de drums inspelen.

Contact

Julianastraat 19
4566 AC Heikant

E-mail: info@interactit.nl
Tel: 06 - 51 608 573

Vragen staat vrij...

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.