Poortinstructie

Alle bezoekers, chauffeurs of contractors op de hoogte van de voor uw bedrijf geldende veiligheids- en gedragsregels.

Iedereen op een veilige manier aan het werk!

Voor iedere bezoeker op uw bedrijfsterrein, is het van belang dat men vooraf op de hoogte is van de geldende veiligheids- en gedragsregels. Zou het niet makkelijk zijn om dit via e-Learning aan te bieden?

Specifieke regels!

Vaak is het zo dat verschillende regels gelden voor de aard van het bezoek aan bedrijven. Een chauffeur zal andere werkzaamheden uitvoeren dan een bezoeker die enkel een afspraak heeft in een kantoorgebouw. Het kan ook zo zijn dat er een verhoogd risico is met bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen.

Poortinstructie

Een poortinstructie is een e-learning applicatie om bezoekers op een doeltreffende manier bewust te maken van de geldende veiligheidsregels. U kunt specifieke trainingen aanbieden binnen de applicatie om elke bezoeker te voorzien van de juiste veiligheidsvoorschriften, bijvoorbeeld een chauffeursinstructie of een instructie voor contractors.

Toets

Bij elke instructie bestaat de mogelijkheid om een toets af te nemen. Na een succesvol resultaat, krijgt de bezoeker een certificaat wat geldig is door een vooraf ingestelde periode.

Integraties met externe toegangssystemen

Om de doorstroming van bijvoorbeeld chauffeurs vlot te laten verlopen, zijn er ook mogelijkheden om te koppelen met toegangssystemen. Zo hebben we in het verleden reeds koppelingen gerealiseerd met o.a. IQ-Pas, XS-ID, Cargocard en PortKey. Hierbij kunt u bijvoorbeeld realiseren dat bij het scannen van een kaart of badge, of zelfs via een biometrische verificatie,  realtime wordt gecontroleerd of iemand de juiste instructie heeft gevolgd om het terrein te mogen betreden. Dit kan dan vervolgens weer aan een toegangssysteem of slagboom worden gekoppeld.

Contact

Julianastraat 19
4566 AC Heikant

E-mail: info@interactit.nl
Tel: 06 - 51 608 573

Vragen / meer info?

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.