Goedenacht, wat leuk dat u het portfolio bezoekt!

Interact-IT ontwikkelt o.a. websites. Onderstaand een mooi voorbeeld van een project voor Straalbedrijf de Witte uit Hulst.

Case webdesign Straalbedrijf de Witte

Straalbedrijf de Witte houdt zich bezig met het stralen en conserveren van ferro en non-ferro voorwerpen in de breedste zin van het woord. Interact-IT mocht de website maken voor dit mooie bedrijf.

Eenvoudig updaten van projecten

De website bevat informatie over de verschillende diensten van Straalbedrijf de Witte. Ook is de bedrijfsfilm toegevoegd op de startpagina om een kijkje te nemen in het bedrijf. Alle content is eenvoudig te bewerken via het Content Management Systeem.

Koppeling Instagram

Naast het aanbieden van informatie over de diensten, was men op zoek naar een manier om op zeer eenvoudige wijze fotomateriaal van projecten te kunnen laten zien aan potentiële klanten. Hiervoor is een koppeling met Instagram gerealiseerd zodat direct in de werkplaats een foto kan worden genomen.

Na het plaatsen op Instagram, verschijnt deze foto ook direct op de projectenpagina. Op deze manier is steeds een zeer actueel overzicht van de projecten mogelijk, gewoon via het mobieltje!

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Grafische verwerking van het beeldmateriaal
  • Lay-out en technische ontwikkeling van de website
  • Instagram koppeling
profielfoto

Miguel van den Branden

Bedankt Straalbedrijf de Witte voor de mooie opdracht!

Heeft u ook interesse in een nieuwe website? Neem vrijblijvend contact op.

Contact

Julianastraat 19
4566 AC Heikant

E-mail: info@interactit.nl
Tel: 06 - 51 608 573

Vragen staat vrij...

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.