Goedenacht, wat leuk dat u het portfolio bezoekt!

Interact-IT ontwikkelt o.a. websites en huisstijlen. Onderstaand een mooi voorbeeld van een project voor Beter Buiten wandelcoaching!

Case Beter Buiten

Voor Beter Buiten mocht Interact-IT de website ontwikkelen alsook de vormgeving van de huisstijl. Er is gekozen voor een natuurlijke uitstraling wat helemaal past bij het buitengevoel. Ook de foto's van het bos en de natuurlijke omgeving zijn een zeer toegevoegde waarde voor het maken de juiste sfeer.

Instagram koppeling

Bij Beter Buiten draait het om wandelcoaching in de buitenlucht. Want van buiten zijn wordt je letterlijk beter. Om snel content te kunnen posten op de website is gebruik gemaakt van een Instagram koppeling. Zo kan zelfs tijdens het wandelen direct content worden geplaatst op zowel de website als Instagram.

Volg Beter Buiten ook op instagram!

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Ontwikkeling van het logo en de huisstijl
  • Vormgeven & programmeren van de website
  • Koppeling met Instagram toegevoegd
profielfoto

Miguel van den Branden

Door samen met de klant te sparren over de vormgeving en de eisen aan de website, zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen. Weer een hele leuke opdracht!

Bent u ook op zoek naar een website of huisstijl, of is uw website aan een opfrissing toe? Neem vrijblijvend contact op.

Contact

Julianastraat 19
4566 AC Heikant

E-mail: info@interactit.nl
Tel: 06 - 51 608 573

Vragen staat vrij...

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.