Applicaties

Interact-IT kan maatwerk applicaties ontwikkelen geheel afgestemd op uw wensen. Samen met u maakt Interact-IT de beste digitale oplossingen met een fris design.

Interact-IT ontwikkelt en onderhoud webapplicaties

Van een kwaliteitssysteem tot het ontwikkelen van een poortinstructie of e-learning applicatie. Interact-IT gaat graag de uitdaging aan om mee te denken met uw ideeën.

Kwaliteitssysteem MIDDELHUIS & DE WIT

MIDDELHUIS & DE WIT was benieuwd naar de kwaliteit van hun dienstverlening en wilde dit meten door hun klanten te enquêteren. Hoe kunnen we dit eenvoudig inzichtelijk krijgen?

Interact-IT heeft voor MIDDELHUIS & DE WIT een kwaliteitssysteem op maat ontwikkelt. Met deze applicatie kunnen zij een verzoek naar de klant mailen om een vragenlijst in te vullen. Met een druk op de knop worden de resultaten in rapportages met grafieken gegenereerd. Zeer waardevolle informatie!

Daarnaast kunnen ze ook werkgevers laten inloggen om de kwaliteit en tevredenheid in te zien die MIDDELHUIS & DE WIT binnen hun bedrijf levert.

Kwaliteitssysteem
Heros poortinstructie

E-learning

Interact-IT houdt zich ook bezig met het onderhouden en ontwikkelen van e-learning applicaties, waaronder poortinstructies. Een poortinstructie is een veiligheidsinstructie die bijvoorbeeld contractors en chauffeurs moeten doen voordat ze een bedrijfsterrein mogen betreden. Ze moeten eerst bewust worden gemaakt van de veiligheidsregels op een terrein zodat men weet hoe te handelen bij bijvoorbeeld calamiteiten.

Interact-IT werkt mee aan de ontwikkeling en het onderhouden van deze applicaties voor o.a. Heros, Neste, Zeeland Refinery, Allnex, Elsta, Sloecentrale, APM Terminals, e.a.

Voorbeelden van succesvolle cases:

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Contact

Julianastraat 19
4566 AC Heikant

E-mail: info@interactit.nl
Tel: 06 - 51 608 573

Vragen staat vrij...

Invalid Email